Minimässa / Kajakprovardag / Sprintlopp 6Juni

Minimässa och Kajakprovardag på nationaldagen 6 juni 2017. Hoppas så många av er Qajaq vänner kan delta. Vi kommer samlas kl 10.00 på mässan och sätta upp vårt plats. kl 10.30 kör vi igång med årsmöte och sen är det trevligt att bara gå runt i mässan. Kl 13.15 får vi hålla en ROLLUPVISNING, som förra året gav mycket publik. Hoppas så många som möjligt kan i år. Kommer bli en fin dag o få träffa massa kajakvänner .

Var: Örnsbergs Kanotsällskap, Gröndalshamnen. Från Liljeholmen tar man tvärbanan en station och kliver av vid hållplats Trekanten eller 6 minuters promenad från tunnelbanestation Liljeholmen. Öppet klockan 10–16.

10:00 Området öppnar: Alla utställare på plats och ni kan provpaddla kajaker och få rådgivning.

10:00-13:00 Sprintlopp

10:00-14:00 Ungdomsledare på plats för att informera om ungdomspaddling i Örnsbergs KS

13:15 Qajaq Sverige rolluppvisning

16:00 Området stänger

Sprintlopp 200m, tävling för alla, både nybörjare och er som paddlat tidigare. Tävlingen är anpassad för att skapa spänning för alla oberoende av tidigare erfarenhet. Alla använder VKV Kåre kajak, som är en stadig motionskajak. Räddningsteam plockar upp eventuella badare.

Örnsbergs Kanotsällskap kommer att ha klubbens ungdomstränare på plats för att informera och låta ungdomar få veta allt om paddling. De kommer även att få prova på att paddla med stöd av ledarna.

Utställare: Örnsbergs Kanotsälskap, Ostkusten kajak, Nynäskajak, Qajaq Sverige, Vituddens kanotvarv, Lyofood friluftsmat/ Nicklas Millegård

Hålltider Sprintlopp: Tider med reservation för att saker kan hända. Anmälan sker mellan kl. 10:00-10:30 Första kvalheatet börjar kl. 10:45. Därefter följer de på varandra med ungefär 10 minuters mellanrum. Starttiderna finns på tävlingstavlan. Kvalheaten beräknas vara klara kl. 11:45. Sekretariatet sammanställer resultaten och skriver upp finalheaten på tavlan. Deltagarna placeras i samma finalheat som andra med närliggande heattider. Finalerna beräknas vara klara ca 13:00.

Qajaq Sverige visar Grönlandsrollar

Ostkustenkajak: Rebel kayaks och Aquarius kommer att ha alla modeller på plats. som era medlemmar kan testa. Kajakdesigner (Rebel Kayaks): Johan Wirsen kommer. http://www.nynaskajak.se/

Nynäskajak. provpaddling av kajaker: Zegul, Kayman, P&H och Struer FREJ

Vituddens kanotvarv från Västervik kommer och visar VKV kajaker.

Provsmakning av palmoljefri Lyofood friluftsmat
Provsmaka och köp garanterat palmoljefria Lyofood friluftsmaträtter av mycket hög kvalitet till bra priser. De har också supersmaskiga fruktdrycker och efterrätter av frystorkade frukter och bär, en stor del ekologiskt odlade.

DCIM100GOPROGOPR1878.JPG

Det här inlägget postades i Qajaq Sverige. Bokmärk permalänken.