Nationaldagen i Kajakprovardag

Sveriges nationaldag firades i Gröndal var många av kajakfolket samlades i Kajakprovardag . Bengt Larsson med Örnsberg Kanotsällskap hade styrt upp ett riktigt givande event som startar hela sommarens kajaksäsong. På plats fanns flera utställare bl.a Nynäs Kajak, Ostkustenkajak med Rebell Kayaks och självaste Johan Wirsen. Bra priser och goda smakprover av Lyofood friluftsmat, som visade sig vara riktigt hög kvalitativa och intressanta. Dag Olsson Tegemlark visade sina fina grönlandspaddlar.

 

 

 

Vi då! Vi hade en fin mässplats var vi ställde upp våra kajaker som vi använder i paddlandet och rollandet. Vi visade upp våran nya beachflagga med loggan på.

 

 

Vi passade på och hade Årsmötet på plats. Det blev en snabb och effektiv genomgång av förra året och lite planering inför kommande året.

 

Sist men inte minst hade vi en rollupvisning. Vi var 6 personer i vattnet som visade rollar i samma takt då Bengt berättade om dem. I år var det väldigt uppskattat och vi fick mycket publik.

Dagen var väldigt givande och det va kul att det fanns mycket tid att prata med alla. Mest glädjer mig att fått träffa Johan Wirsen som har ritat den kajaken jag just nu rollar i Rebell Illaga. Fick en möjlighet att testa hans nyaste kajak, Lillasyster Naja. Det var kärlek med första ögonkastet .

Det här inlägget postades i Qajaq Sverige. Bokmärk permalänken.