Mingelmöte på Kapsylen

Det blev en trevlig kväll igår. Det kom hela 11 stycken som möttes på Kapsylen för att umgås och få prata lite om idéer för det här året. Stämningen blev lika trevligt som vanligt.
För mig var det första gången sedan länge jag var med. En del kanske kommer ihåg mig från förr då jag var Ordförande för denna förening. En förening jag alltid har gillat mycket. Gillade inte bara att man håller på med fina kajaker och paddla i våran underbara natur utan även sällskapet av er alla som jag verkligen uppskattar.
Tyvärr har jag en sjukdom som för några år sedan började mer och mer styra min vardag och jag fick abrupt sluta med kajaklivet och Mia tog över som ordförande.
Igår var jag för första gången med på ett möte igen och det kändes så himla kul att få träffa många av er igen. Jag vill gärna även i framtiden vara mera aktiv dock kommer jag fortsättningsvis bara håller mig vid sidan om. Skriver kanske några rader då och då och hoppas att jag få träffa er under alla aktiviteter som kommer.
Jag har inte gjort några anteckningar igår men Mia kommer snart skriva upp lite om de tankar vi hade.
Det lär i alla fall bli en träff på Värmdö igen, sedan tänkte vi att åka som grupp ned till Tranås/Petrus Kajak och delta i rolltävlingen samt har kul tillsammans med grillningen och allt vad den helgen erbjuder. Som sagt mera info kommer snart.

Bengt Tydén har varit mycket flitig i många år genom att hantera våran ekonomi och vi få verkligen vara tacksam för hans insats. Han uttryckte dock igår att han helst skulle vilja avgår som Kassör. Om det finns någon i föreningen som vill ta över så är denne person hjärtlig välkommen att göra detta. (bli då invald vid nästa årsmöte – datum kommer)

mvh Philipp

Det här inlägget postades i Qajaq Sverige. Bokmärk permalänken.