Här kommer olika datum för i år.

Hej alla ni,
de som är medlemmar har redan fått lite information men jag tänkte lista upp kommande aktiviteter som Qajaq tänker vara med på det ena och andra sättet. Även icke medlemmar är förstås välkommen med förhoppningen att ni sedan trivs så väl i Qajaqs trevliga sällskap så att även ni vill vill vara medlem.
Jag skriva om de olika datum nu bara som allmän info. Det kommer komma inbjudan och mera info när de saker närma sig.

Årets första träff med kajaker kommer ske den 21:a till den 22:a April. Det är Mats Hallberg som bjuder in oss till sin fina sommarparadis på Värmdö (Källvik)
Tanken är att vi ska träffas, paddla någon tur, rolla, basta bastu vid havet, grilla och allt det där som bjuder på en rolig dag. Det finns sängplatser uppdelat på några stugor och de som vill sova över få gärna göra det. Liknande träffar har varit hos Mats förr och jag kan intyga att det varje gång blivit super lyckad med en trevlig familjär stämning.
Träffen kosta förstås inget men man ska ta med sin egen mat och dryck.

På nationaldagen kommer det bli en Minimässa i Gröndal. Upplägget bli likt som de förra åren. Det kommer vara företag som ställer ut sina produkter, det finns en tävling med vkv kajaker och mera. Vi kommer har en gemensam plats där vi visa lite olika saker från Grönland, visa våra kajaker och tillbehör samt så är det tänkt att vi gör en rolluppvisning. Hoppas många vill vara med.

Den 17 juni har vi tänkt att göra en gemensam Stadspaddling. Båtsklubben på Långholmen är åter igen en given träffpunkt. Sedan kommer vi paddla mot innerstaden och kanske rolla framför Stadshuset eller liknande. Det hela är lite halvt-öppen och är öppen för förslag hur dagen ska gestaltas.

Årets största och mest spännande träff kommer ske i Tranås helgen 6-8 juli.
Då bli det en Kajakträff som Petruskajak anordnar vid sin fina sjötomt. Det bli lite fest, det kommer bli en rolltävling, förmodligen repövningar, grillen kommer vara igång och allt det där. Det sägs att Dubside kommer komma och visa upp lite samt även lär ut om ni är snälla.
Det är tänkt att de som vill åker dit på fredag redan och vi försöker förstås att samköra så gott vi kan. Man kan ställa sitt tält på campingen som är precis bredvid. Då få man boka plats där på egen hand. Ja tror att det även finns stugor på denna camping.
Jag tror att träffen kommer kosta något dock har jag ingen info om det än.
Det bli nog en del folk som kommer och från de träffen som fanns de senaste åren så var det riktig kul har jag hört.

Det sista datumet jag har just nu är 25-26 Augusti.
Det är Friluftsfrämjandet som bjuder in oss till denna träff. Tanken är att man hoppa in i kajakerna någonstans vid Nynäshamn (var inte riktig bestämt än) och paddla gemensamt ut till en ö. Där sätter man upp lägret och sedan kommer det bli roliga och trevliga aktiviteter. Ska bli spännande lovades det dock är hela allt inte spikat riktig än och de återkommer med mera info framöver.

Det kommer säkerligen dyka upp fler tillfällen framöver. Hör av oss ifall ni vet något som passar klubben eller har andra idéer.

mvh Philipp

Det här inlägget postades i Qajaq Sverige. Bokmärk permalänken.