Paddlingshelg i Kalsvik med årsmöte

Vårens största händelse kommer nu!

Lördagen 21.4- Söndagen 22.4

En helg hos Mats Hallbergs fina sommarställe i Kalsvik i Värmdö. Det är dags att flytta kajaken utomhus. Kom o spendera en trevlig kajakhelg. Det kommer finnas på platsen flera stycken av oss ,som kan rolla och älskar att öva olika rollar med kajaken. Nu efter en hel vinter längtar vi alla ute, men det är ändå helt annan sak att rolla ute än inne. Kom med oss och ta hjälp av experter. Vi kommer med trygga förhållanden testa rolla ute på en jätte fin sandstrand, (nära till bastu). Vi kan hjälpa med sekärhetsövningar och alla andra typer av teknikövningar enligt önskemål. Och helt enkelt bara ha en trevlig paddling.

Lördag

 • Samling kl 10.00
 • Årsmöte

 • Lunch

 • Paddling enligt önskemål

 • Rolla (dom som vill)

 • Basta, grilla och äta middag och ha helt enkelt jätte trevligt tillsammans.

Övernattningsplatser finns så det räcker

Söndag:

 • Frukost
 • Paddling och om det mer önskas så klart rollning.

 • Kajaker, flytvästar, paddlar kan lånas, meddela om det till Mats. Ni som har egen kajak, ta med den och alla andra säkerhetsprylar till kajaken. Ta med dig badkläder, handduk. Ta med sakerna till övernattning. Ta med dig egen mat och dryck. Det finns alla köksprylar, tallrik, bestk, glas. Det finns möjlighet att värma maten, laga maten och bevara maten. Och det kommer grillas på middagen.

  Så många som möjligt är välkomna, ta gärna med dig din kompis.

  För att kunna vara med på att rösta i Årsmötet måste man har betalat medlemsavgiften 100kr till konto postgiro 303058-2.

  Anmälan till Mia Kytömäki 072-3022265

   

  Det här inlägget postades i Qajaq Sverige. Bokmärk permalänken.