Det blev en rolig träff

Nu har det snart gått två veckor sedan vi träffades på Värmdö. Men minnen sitter kvar och det är fina minnen.
Till träffen blev vi upp till 13 pers och stämningen var fint. Det pratades oavbrutet på alla håll och det blev många spännande samtalsämnen. Störst intresse blev det när herrarna började visa sina kattbilder.
Det blev en fin fikastund och därefter paddlades det ut på en runda. Efter det blev det förstås en stund med rolleroll. Vissa tyckte att någon kunde ha värmt upp vatten lite mera men det bjöds ändå på en del fina rollar och ingen drunknade.
Dagen avrundades med en trevlig middag där det åts grillad och mycket annat gått.
Tack alla för en underbar dag. Jag bifoga ett urval av mina bilder.

                                          

 

Det här inlägget postades i Qajaq Sverige. Bokmärk permalänken.