Minimässa i Gröndal 6 juni

Hej alla ni,
nu är det inte så långt kvar tills Örnsbergs Kanotklubb bjuder in till årets Minimässa i Gröndal. Qajaq Sverige kommer dit som förening likt de senaste åren.
Vi ska samlas på gemensam plats, ha rolluppvisning, visa våra fina kajaker och tillbehör samt ha kul med fika och liknande.
På senare tid har det blivit allt mer sällan medlemmar kom med sina Skin on Frame kajaker. Det beror förstås på att det inte byggs så många i föreningen nuförtiden. Men även andra anledningar finns. De som har och kan ta med sina, gör det gärna. Denna dag är ett perfekt tillfälle att visa upp sin fina skapelse och det kommer att uppskattas mycket! Även halvfärdiga och trasiga kajaker är absolut intressant att titta på.
Till rolluppvisningen är det skoj om det bli många medlemmar i vattnet. Det finns inga krav att man behöver kunna alla rollar eller något sådant. Man är med på de man kan och passa de andra eller försöker. Det är väldigt bra att visa för publiken att diverse rollar faktiskt är svåra och att man inte alltid lyckas med alla.
Så vid jag vet pratades det även om att vi skulle ha årsmöte i samband med mässan eftersom vi inte kunde ha den på senaste träffen av olika skäl. Jag vet dock i nuläget inte hur det bli med den biten och misstänker att Mia eller Bengt informera oss.
En viktig punkt för årsmötet är att vi fortfarande söker någon som vi bli kassör för föreningen. Bengt Tydén vill gärna lämna över efter alla år han har hållit i den biten.
Fundera gärna ifall du skulle vilja ta detta ansvaret och vill bli vald till det kommande årsmöte.

Mässan kommer förstås inte bara ha Qajaq som enda sak utan det bli VKV Race, företagen visa upp sina kajaker och annat. Du kan läsa mera under denna länk
http://www.oks.nu/aktiviteter/fira-nationaldagen-och-oks-med-paddling-2018/

Mässan är i Gröndalshamnen. Från Liljeholmen tar man tvärbanan en station och kliver av vid hållplats Trekanten eller 6 minuters promenad från tunnelbanestation Liljeholmen. Öppet klockan 11–16.
Hoppas vi bli jätte många och att vi precis som alla andra år få det där perfekta vädret.
/Philipp

Det här inlägget postades i Qajaq Sverige. Bokmärk permalänken.