Minimässan 2018, en fin dag och några bilder blev det

Förra veckan blev det tredje gången Minimässan hölls i Gröndalshamnen på national dagen.
Det var åter igen Bengt Larsson som höll i tyglarna och hade styrt upp en väldigt trevlig tillställning. Denna gång ställde sig alla utställare i en slags ring som höjde känslan att vara en grupp. Av någon anledning hade Qajaq Sveriges monter hamnat lite mitt i men det var bara trevligt för då kom det ju alla förbi oss.
Innan hela kalaset började hade vi årsmötet och sedan hade styrelsen ett kort möte också.
Protokollet ska renskrivas och allt det där, så få ni alla viktiga informationer sedan.
Det var som alltid en fin stämning i våran grupp och samtalen blev många.
När Minimässan började kom det en bra skara både åskådare.  Tyvärr var vädret inte på topp och det blev inte fullt så många som det hade hoppats på men det gjorde egentligen inte så mycket. Då hade nämligen alla utställare ordentlig med tid att visa sina produkter, alla besökare kunde både testa det ena och det andra och det blev en mysig känsla på hela platsen.
Det var även många som testade Grönlandskajaker samt paddlar och man hörde bara fina kritiker om de. Det hände dock ett flertal gånger att de som provade behövde hjälp med att komma in och ut i kajaken. Jag räknade 5 medhjälpare som högst den ena gången…många skratt över det förstås.
Bland all snack och prova på hade Qajaq Sverige sedan en rolluppvisning. Det blev en bra grupp som satt i vattnet och dessutom kom Karin som förstärkning och visade rollarna i en havskajak och med europeiskt paddel. Det var bra att jämföra faktiskt.
Sten E. höll i mikrofonen och förde åskådarna igenom programmet.
Tack alla ni som var med under uppvisningen. Det var en fin show med ett bra utval av olika rollar. Väldigt trevligt att få titta på.
Efteråt fortsatte mässan några timmar till och fast arrangemanget skulle sluta vid fyra tiden så var det fortfarande många som stod och pratade efter fem när jag behövde gå.
Tack Bengt L. att du åter igen har tagit initiativet och fixat denna dag. Det är alltid så himla bra stämning och även utställarna säger att de kommer dit för stämningens skull samt att man träffar alla där.
Även super bra igen att det erbjöds på gratis korv och frukt osv. Det är riktig fint service tycker jag!
Jag lägger in några bilder här. Men hela mappen med mina bilder finns i denna länk: https://www.flickr.com/photos/111426698@N08/albums/72157697416628744
Jag fotade mest bara uppvisningen och nästan bara Qajaq folket. Därav ser det lite tomt ut men det fanns förstås mer än man ser på bilderna.

/ Philipp

Det här inlägget postades i Qajaq Sverige. Bokmärk permalänken.