Äntligen bli det lite svalare i vattnet…

Hej alla ni,
hoppas ni också hade en underbar sommar i denna hetta. Såg att många har rest runt hela Skandinavien och paddlat på alla möjliga ställen. Kul. Själv har jag också varit mycket vid havet dock mest bara vandring och att bada var aktuell.

En fågel viskade mig att nästa vecka på söndag – alltså den 2:a september så kommer Friluftsfrämjandet hålla i ”Äventyret i Flottsbro” (Stockholm) och alla är bjuden. Qajaq Sverige kommer att hålla i en Rolluppvisning kl 13:30. Kom gärna och var med eller kom och titta och umgås med alla.

Nyligen hölls det i årets mästerskap i Norge. Denna gång blev det nytt rekord då Jørgen Wessel nådde upp till otroliga 360 poäng. Vi önskar ett stort grattis!
Här kan ni se det på film

/ Philipp

Det här inlägget postades i Qajaq Sverige. Bokmärk permalänken.