Fler träffar….

Om vi tittar vidare på året och saker man kan hitta på så finns det två självklara helger att hålla fritt för qajaqandet.

Den ena ”helgen” är nationaldagen och fast jag inte har hört något om det än misstänker jag starkt att Bengt Larsson kommer arrangera den omtyckta Minimässan i Gröndal/Stockholm igen.
Där brukar man få titta på olika produkter inom kajak och friluftslivet och så bli det paddeltävlningar, rolluppvisning och det brukas lånas ut kajaker man kan prova.
Hittills har det alltid varit sol och jag räknar även i år med en fantastiskt dag.
Jag skulle nog tror att vi även håller årsmötet just innan mässan startar likt vi har gjort förr. Det är dock inte fastsatt än.

Den andra helgen bli just en helg och ske i Tranås hos Petruskajak.
Hela arrangemanget är inte helt klart än men det ska bli den 5:e till 7:e juli. Allt händer vid Petruskajaks båts-uthyrnings hus och man har campingen bara några meter bort.
Det bli både kurser, uppvisningar, grillfest och annat skojs. Den som har varit där kan nog bekräfta att det bli riktig roligt. Dubside och Björn Thomasson har tydligen skrivit upp sig som kursledare redan. Förhoppningsvis ha de även med sig sina gitarrer igen…

En sak som också blev klart nu i veckan är att Björn Thomasson utökar sina kurser på Läckö Träffen i år och kommer hålla i kurser som Grönlandsroll, Paddelteknik och navigation.
Något man inte bör missa!


/Philipp

Det här inlägget postades i Qajaq Sverige. Bokmärk permalänken.