Qajaq Sverige på Allt för sjön – mässan

Hej alla medlemmar!  
Vi har blivit bjudna att rolla på Allt för sjön – mässan i Älvsjö. Östkusten Kajak kommer ha Rebell kajaker utställda, som vi får använda.  Vi behöver ta med egna paddlingskläder och paddel.  Vi kommer ha tid på oss 30 minuter, så vi ska vara startklara då våran tid börjar. Tanken är att vi ska vara några stycken (max 4) i vattnet och visa rollar, medan en person beskriver rollarna, eller möjligtvis räddningar. Vi kommer kunna använda våran högtalare, så vi hörs.  Nu undrar jag att vilka skulle vilja komma och när. Jag behöver veta namn och mailadress för dom som kan vara med, för registering till mässan. Alla är välkomna och delta. Vi kan anpassa oss till hur många rollar alla kan, man behöver inte kunna alla. Tanken är att vi ska visa kajaker med våra speciella skills. Det här kommer bli roligt att få delta och alltid bra för klubben att synas. 
Här kommer tiderna då vi får ha bassäng :Lördag 2. mars 14.30Söndag 3. mars 14.30Måndag 4. mars 17.00 Tisdag 5. mars 17.00Onsdag 6. mars 17.00Torsdag 7. mars 17.00Fredag 8. mars 14.30Söndag 10. mars 14.30
Jag hoppas vi kan fylla tiderna! Meddela gärna mig Mia (072-3022265, eller miakytomaki@yahoo.se) när du kan./ Mia

Det här inlägget postades i Qajaq Sverige. Bokmärk permalänken.