Hejsan Hejsan

Hej alla medlemmar!
Varje vår lyckas vi klämma in en träff på Mats Hallbergs fina sommarställe i Värmdö. I år kom våren fortare än vanligt, så helt plötsligt hade vi inte så många lördagar att välja mellan. Det fick bli lördagen den 4.maj.
Vädret är alltid svårt att gissa på våren. Det kan vara allt från sommarkänsla till hagel. Varje år jag har varit med på träffen, har det varit den första dagen jag bränner mig i solen. Trots den dåliga prognosen i år, hände precis samma sak. Den dåliga väderprognosen gjorde att vi blev inte så många; 6 personer kom, men vi hade verkligen riktigt trevligt. Träffen är bra start för säsongen. Vi paddlade en kort sträcka, och rollade efteråt, dom som ville det. Jag själv upplevde att kylan av det kalla vattnet tryckte på pannan så mycket i början. Men Mats H talade om att det går över snart, precis vad det gjorde. Vattnet var klart och det var enkelt att se i botten. Att rolla är verkligen intressant sätt att ta en titt, vad som händer där under.
Efter rollandet tog killarna en sväng i bastun, och ett dopp i havet blev det också. Medan tjejerna hade ”dålig” koll på grillen. Tur att det finns killar, som får fart på grillen snabbt. Alla hade med sig eget mat som vi själva grillade. Ingen av oss hade kunnit tänka på förhand att vädret skulle varit så bra, så vi satt faktiskt ute och njöt.
Nästa träff blir i Gröndal på Nationaldagen. Det planeras förts klubbens årsmöte, sedan deltagande i kajakmässan. Så skriv in det i kalendern. /Mia

Det här inlägget postades i Qajaq Sverige. Bokmärk permalänken.