6 juni i Gröndal som vanligt

De flesta lär nog har läst det redan i mejlet, snart är det dags för den årliga träffen i Gröndal till Nationaldagen ihop med lilla Kajakmässan som Bengt Larsson håller i.
Jag bifoga texten som Mia har skickat ut.
/Philipp

Hej!
Nu är det dags för både nationaldagsfirande och årsmötet på samma dag, enligt tradition, sen två år tillbaka. Qajaq Swe kommer vara med i Örnsbergskajakklubbs event i Gröndal den 6. juni. Dagen kommer börja med årsmöte kl 10.00. Hoppas så många som möjligt kommer. Har du några motioner till årsmötet? Har du betalt årsavgiften? På eftermiddagen kommer vi tillsammans ha en rolluppvisning i vattnet. (Exakt tidpunkt kommer vi berätta senare). Vi kommer ha med våran fina flagga och mikrofon. Dom som kan och vill, får visa upp sina grönlandskajaker. Johan Wirsen har med sig sina kajaker, bl.a Naja, som vi får testa och även låna under uppvisningen. Hoppas traditionen med fint väder den dagen fortsätter i år med.

/Mia

Det här inlägget postades i Qajaq Sverige. Bokmärk permalänken.