Hej alla Qajaq Sverige medlemmar!

Hej alla Qajaq Sverige medlemmar!

Våren har varit väldigt omtumlande för oss alla och det har väckts många frågor om framtiden, som vi inte ännu vet nånting om. Som tur är, så våran intresse är helt rätt i tiden. Nu blir det varmare och ljusare, så det blir lättare o komma ut. Kanske har vi just nu tid att planera kommande turer och eventuella projekt.

Det har varit klubbens tradition att samlas på Mats Hallbergs sommarställe, och börja säsongen med trevligt häng. Pga Coronan väntar vi ut med att ordna några större träffar. Många säkert längtar att komma ut, och att hela den här perioden är över, men som läget är just nu, så är det bästa och vänta hur framtiden blir.

I år ordnas det igen en Minimässa i Gröndal på Nationaldagen. Vi planerar att hålla träffen, om det inte blir några ändringar nära inpå. Dom som kan, helst så många som möjligt, kommer delta i Rolluppvisningen (mer info närmare).

Vi kommer hålla årsmötet samma dag den 6.juni, innan mässan drar igång kl 10.00.
Har du några motioner till årsmötet?  Skriv dom till styrelsen senast en månad innan årsmötet.

För att kunna ha rösträtt i årsmötet, måste du ha betalat in årsavgiften 100kr en månad före årsmötet. Du kan enkelt betala den via postgiro 303058-2 eller Swisha 072-3022265 (Mia Kytömäki). Skriv i kommentarsfältet din e-mail adress.

Vi har också fått inbjudan att hålla våran rolluppvisning på Ut o Njut event i Gryt skärgård den 7.juni. Några av våra medlemmar var på eventet förra året, och nu har vi fått inbjudan att hålla rolluppvisning där. Vilka skulle vara intresserade?

Eftersom det ordnas inga stora sammanhang just nu, uppmuntrar jag den som är sugen på att komma ut o paddla med klubben, att skriva det i mail eller klubbens FB sida. Så kan vi komma ut spontat, dom som kan och känner för det.

Hoppas alla ni mår bra!
/Mia

Det här inlägget postades i Qajaq Sverige. Bokmärk permalänken.