Kajakdagarna 2012

Hej Qajaq sverige. Vi har som vanligt blivit inbjudna till kajakdagarna av Magnus Fischer, helgen 16 – 17 juni vid Sjöhistoriska Museet. Vi planerar som vanligt uppvisning i rollteknik á la Greenland. Vi kommer att stå vid klubbtältet tillsammans med övriga klubbar. Tag gärna med Era hembyggda Qajaqer och visa upp dem. Bekräfta gärna till mig om ni kommmer och vilka dagar, om ni tar med qajaqer samt om ni vill vara med på rollupppvisning antingen i qajaq eller prata i micken under rollningen. Ni som kommer filma och fotografera för hemsidan. Medlemsavgiften är fortfarande 100 kronor, betala gärna in avgiften för 2012 ni som ännu inte hunnit med. Årsmöte kommer att hållas på lördagen kom till tältet för information om tid och plats.
Tider: Rolluppvisningar kl 13.30 lördag och söndag. Rollare skall vara i vattnet 13.30 – 14.00. Därefter tar Horisont kajak vid. Årsmöte kl 16.00 lördag samling vid klubbtältet

Kajakdagarna Stockholm

Så här såg det ut på lördagen, regnade så det kom lite vatten på linsen ibland.

 

Om Bengt Larsson

Aktiv i Qajaq sverige och Örsnsbergs kanotsällskap. Webb ansvarig för Qajaq Sverige och med i styrelsen.
Det här inlägget postades i Möte, Träffar & Mässor, Video och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.