Qajaq Sverige 2013

Hej Qajaq Sverige medlemmar och alla nya tillkommande medlemmar som vi hoppas få under året. Det här brevet går till er alla! Nytt år och dags att betala medlemsavgiften. Föreningen har relativt få som betalar, under 2012 var det endast 15-18 medlemmar som betalade. Ert stöd behövs! Under året planerar vi att ta fram nya dekaler, tröjor och tygmärken och fortsätta driva de två hemsidor vi har. Några träffar ska nog hinnas med under året men endast en är planerad i dagsläget.

Datum för Årsmöte är satt till den 18/5 klockan 17.30 i Örnsbergs kanotsällskaps klubbhus i Gröndal. Adress: Bryggvägen15 Stockholm.

En kallelse kommer att skickas ut inför mötet. I samband med Årsmötet tänkte vi även träffas för att paddla en sväng på Mälaren(parad ner mot stadshuset). Här kan du hänga med i din vanliga havskajak och bli inspirerad av snygga Qajaq byggen. Vi samlas på bryggan i Gröndal klockan 12.00. Efter Årsmötet tänkte vi ha middag med eventuell bildvisning eller något annat trevligt. Det vore bra om ni i förväg meddelar om ni kommer så att vi kan planera inför Årsmötet/träffen.  Skicka ett mail på styrelsen@oks.nu

 

Mvh

styrelsen Qajaq Sverige

 

Årsavgift 2013 100 kronor

Qajaq Sverige   Plusgiro 30 30 58 – 2

c/o Bengt Tydén –kassör

Mail:  kajakwilliam@hotmail.com

Qajaq Sverige

Om Bengt Larsson

Aktiv i Qajaq sverige och Örsnsbergs kanotsällskap. Webb ansvarig för Qajaq Sverige och med i styrelsen.
Det här inlägget postades i Möte, Paddling, Träffar & Mässor. Bokmärk permalänken.