TRÄFF!

Hej alla Qajaq Sverige medlemmar.

Dags för årsmöte och rollande.

Vi har årligen träffats på vårkanten på Mats Hallbergs sommarställe ute i Kalsvik i Värmdö. Förra året blev det en paus, på för det mesta, men nu ser vi fram emot att ses där igen.  En del av oss har redan fått vaccinet och en del av oss har antikroppar. Oavsett kommer vi träffas så det känns tryggt för alla. Vi har självklart beställt fint väder den dagen, för att vi ska vara ute.

Vi samlas kl 11 för att hålla årsmötet.  Ja, det var inte länge sen vi hade årsmöte, men denna årets årsmöte kommer nu hållas på våren, som vi brukar.

Motioner inför årsmötet kan skickas till styrelsen@qajaq.se.

För att kunna vara röstberättigad på årsmötet ska årsavgiften 100kr vara betald innan.  Det går enkelt att betala till ordförande med Swich 072-3022265 (Mia Silden) eller till klubbens Bankgiro nummer. Om du är osäker om du har betalat årets årsavgift så är det bara o höra av dig till mig, ordförande, så kollar jag upp det.

Efter årsmötet ska vi ha kul! 
Vi ska Rolla och Grilla! Träna det som man behöver träna på i antingen roll eller i räddningar. Eller kanske bara sitta i kajaken o njuta. Kanske ta en paddeltur i området.  Eller bara stanna kvar på bryggan o njuta av då andra rollar. Huvudsaken är att vi träffas!
Ta med det du ska grilla och dricka!

Jag hoppas verkligen att så många som möjligt som kan komma. Det är alltid så kul att träffas och speciellt efter en sån här år!

Hälsar ordförande Mia!

Kommentera